Ureaplasma
- Anonym
-
COM_KUNENA_TOPIC_AUTHOR
- Návštěvník
-
9 roků 8 měsíců zpět #2
od Anonym
Anonym COM_KUNENA_MESSAGE_CREATED Ureaplasma
Ahoj,
zajímalo by mě, jestli má některá z vás ureaplasmata a jestl to váš dr. léčí. U mě ureaplasmata našli před týdnem, ale nijak to můj dr. neléčí,což se mi zdá divné.
Díky za odpověď.
K,
zajímalo by mě, jestli má některá z vás ureaplasmata a jestl to váš dr. léčí. U mě ureaplasmata našli před týdnem, ale nijak to můj dr. neléčí,což se mi zdá divné.
Díky za odpověď.
K,
COM_KUNENA_LOGIN_PLEASE
- Kristýna
-
COM_KUNENA_TOPIC_AUTHOR
- Návštěvník
-
9 roků 8 měsíců zpět #4
od Kristýna
Kristýna COM_KUNENA_MESSAGE_REPLIED Re: Ureaplasma
Mně doktor taky řekl, že Ureplasma netřeba léčit. Ale kamarádce na to dali antibiotika.
COM_KUNENA_LOGIN_PLEASE
- šárka
-
COM_KUNENA_TOPIC_AUTHOR
- Návštěvník
-
9 roků 7 měsíců zpět #5
od šárka
šárka COM_KUNENA_MESSAGE_REPLIED Re: Ureaplasma
Ahojky, mně dali mi antibiotika na 20 dní (i přítelovi), plus vaginální kuličky.
Fakt nic příjemnýho
Fakt nic příjemnýho

COM_KUNENA_LOGIN_PLEASE
- Kačena
-
COM_KUNENA_TOPIC_AUTHOR
- Návštěvník
-
9 roků 7 měsíců zpět #6
od Kačena
AHoj, tak my dostali antibiotika, myslím že to byl Sumamed a ještě nějaký globule. O otěhotnění jsme se snažili dva roky, pak jsem změnila dr. a ta mi našla tyhle ureaplasmata. Po přeléčení atb jsem za 2 měsíce otěhotněla!!!!
Kačena COM_KUNENA_MESSAGE_REPLIED Re: Ureaplasma
Anonym napsal: Ahoj,
Díky za odpověď.
K,
AHoj, tak my dostali antibiotika, myslím že to byl Sumamed a ještě nějaký globule. O otěhotnění jsme se snažili dva roky, pak jsem změnila dr. a ta mi našla tyhle ureaplasmata. Po přeléčení atb jsem za 2 měsíce otěhotněla!!!!

COM_KUNENA_LOGIN_PLEASE
- Dana
-
COM_KUNENA_TOPIC_AUTHOR
- Návštěvník
-
9 roků 6 měsíců zpět #18
od Dana
Dana COM_KUNENA_MESSAGE_REPLIED Re: Ureaplasma
Kačeno, fakt jste po přeléčení ureaplasmat otěhotněli? My se marně snažíme rok, ureaplasmata mi doktorka našla, ale prý nejsou nebezpečná a nic mi na to nedala.
Asi bych se měla zeptat jiného gynekologa...
Asi bych se měla zeptat jiného gynekologa...

COM_KUNENA_LOGIN_PLEASE