Těhotná nebo nastydlá?
- Karolina45
-
COM_KUNENA_TOPIC_AUTHOR
- Fresh Boarder
-
COM_KUNENA_USER_PROFILE_BUTTON_LABEL_LESS
Více
- Obdržená poděkování 0
10 roků 8 měsíců zpět #109
od Karolina45
Karolina45 COM_KUNENA_MESSAGE_CREATED Těhotná nebo nastydlá?
Dobré odpoledne lidi, už nevím kam se mám obrát tak to zkusím tady u vás. Takže k mýmu případu - už přes rok beru antikoncepci Sunya pravidelně (jen ne na čas) teď tři měsíce jsem ale opravdu dodržovala čas a pilulku si brala v půl 10 večer. S přítele jsem měla můj první pohlavní styk a byl nechráněný. Styk proběhl v týdenní pauze mezi platíčky v neděli a v pondělí večer se hned dostavila mentruace. Poslední pilulku z předchozího platíčka jsem si ale místo v půl 10 večer ve čtvrtek vzala v pátek kolem 1 hodiny odpoledne. Po 6ti dnech cítím bolesti břicha a mám průhledný výtok a 37°C která někdy klesá na 36,5°C, předevčírem jsem byla venku jen tak o svetru. Je možné, že jsem nastydlá nebo mám vsugerované příznaky nebo se mám obávat těhotenství? Jestli s tím má nějakou zkušenost, budu ráda za rady

COM_KUNENA_LOGIN_PLEASE
COM_KUNENA_USER_PROFILE_BUTTON_LABEL_LESS
Více
- Obdržená poděkování 0
10 roků 8 měsíců zpět #110
od Petorka
Petorka COM_KUNENA_MESSAGE_REPLIED Re: Těhotná nebo nastydlá?
Jak říkají odborníci, každý výkyv v braní antikoncepce větší než 12 hod snižuje spolehlivost hormonální antikoncepce.
Třeba tady: www.gynweb.cz/gynekologicka-poradna/mudr...a-vynechani-tabletky
Spíš si ale myslím, že sis těhotenství vsugerovala, ta pravděpodobnost selhání je v tebou popsaném případě malá.
Každopádně když menstruaci nedostaneš, určitě si udělej těhotenský test.
Třeba tady: www.gynweb.cz/gynekologicka-poradna/mudr...a-vynechani-tabletky
Spíš si ale myslím, že sis těhotenství vsugerovala, ta pravděpodobnost selhání je v tebou popsaném případě malá.
Každopádně když menstruaci nedostaneš, určitě si udělej těhotenský test.
COM_KUNENA_LOGIN_PLEASE