Sterilizace
- Aja1
-
COM_KUNENA_TOPIC_AUTHOR
- Návštěvník
-
12 roků 6 měsíců zpět #9
od Aja1
Aja1 COM_KUNENA_MESSAGE_CREATED Sterilizace
Chtěla jsem se zeptat, kdo z vas podstoupil sterilizaci přerušením vejcovodů? Uvažuji o tom, ale chtěla bych znát vaše zkušenosti. Je mi 35 let, mám dvě děti a 3 operace na děloze, hormonální antikoncepci mít nemůžu.
COM_KUNENA_LOGIN_PLEASE
- KarolínaM
-
COM_KUNENA_TOPIC_AUTHOR
- Návštěvník
-
12 roků 5 měsíců zpět #10
od KarolínaM
KarolínaM COM_KUNENA_MESSAGE_REPLIED Re: Sterilizace
Já osobně ne, ale moje sestra sterilizaci podstoupila a je spokojená. Měla hodně operací na děloze a těhotenství by bylo riziko. Dělali jí to v Praze u Apolináře, myslím, že byla za 2 dny doma.

COM_KUNENA_LOGIN_PLEASE
- dita
-
COM_KUNENA_TOPIC_AUTHOR
- Návštěvník
-
12 roků 5 měsíců zpět #13
od dita
dita COM_KUNENA_MESSAGE_REPLIED Re: Sterilizace
Jsem týden po sterilizaci, jsem ok, první den po narkóze trošku únava. Mám již vyndané stehy. Je to malý zákrok, není se čeho bát.

COM_KUNENA_LOGIN_PLEASE
- Kája
-
COM_KUNENA_TOPIC_AUTHOR
- Návštěvník
-
12 roků 5 měsíců zpět #14
od Kája
Kája COM_KUNENA_MESSAGE_REPLIED Re: Sterilizace
jůůů, fakt to není nic hroznýho??? A byla jste v nemocnici jak dlouho? Operace se bojím...dita napsal: Jsem týden po sterilizaci, jsem ok, první den po narkóze trošku únava. Mám již vyndané stehy. Je to malý zákrok, není se čeho bát.

COM_KUNENA_LOGIN_PLEASE
- dita
-
COM_KUNENA_TOPIC_AUTHOR
- Návštěvník
-
12 roků 5 měsíců zpět #20
od dita
Ne, je to opravdu nebolestivé. Večer po zákroku jsem ani nepotřebovala nic na bolest. Druhý až třetí den se mi přeléval asi zbylý plyn v břiše, takže mě tlačilo pod pravými žebry a bolely mě ramena jako kdybych skládala uhlí
Taky jsem se bála, ale opravdu to nic není.

COM_KUNENA_LOGIN_PLEASE
- dita
-
COM_KUNENA_TOPIC_AUTHOR
- Návštěvník
-
12 roků 5 měsíců zpět #21
od dita
Ještě k pobytu v nem.: byla jsem tam od pondělí - příprava, út. zákrok, st, čt jsem ležela, v pátek jsem šla domů. Asi to někde dělají tak, že se jde domů druhý den, ale ten odpočinek mi docela bodnul.

COM_KUNENA_LOGIN_PLEASE