Přihlásit se  \/ 
x
x
Registrovat  \/ 
x

Nevím, čí je dítě. Zvažuji potrat

Odpovídá 

Dobrý den, potřebovala bych poradit.Jsem v hrozně šílené situaci.Můžu si za ní sama,ale teď nevím jak z ní ven.Se současným partnerem se hodně dlouho snažíme o miminko.Stále se nám nedařilo i když jsme oba úplně zdraví.Tento měsíc jsem měla úlet se svým bývalým.Litovala jsem hned jak se stalo,ale bohužel už to nevrátím.No a tento měsíc jsem taky otěhotněla :( Zajímá mě váš názor zda by to malé mohlo být toho bývalého přítele.Je hodně závislý na masturbaci a ten den co se to mezi námi stalo měl orgasmus ráno a pak jeden asi hodinu a půl před a další asi půl hodiny před naším sexem.Po tom třetím orgasmu se prý pečlivě umyl a pak jsme tedy měli sex kdy prvních pár vteřin probíhal bez kondomu(max minutu) pak už s kondomem a ani nevyvrcholil.Jaká je šance že by to mohlo být jeho? Bohužel nevím co mám dělat o současného partnera přijít nechci a uvažuji i o interupci :( Budu ráda když dostanu odpověď co nejdříve.Děkuji.

Vážená slečno, je to vskutku šílené, navíc mi chybí údaj o Vašem věku, Vaší poslední menstruaci, pravidelnost Vašeho cyklu, den inkriminovaného styku , myslím tím kolikátý den od prvního dne menses byl styk s "ex" ? To Vaše těhotenství již bylo diagnostikováno i ultrazvukem ? Nebo 2 čárky na testu z moči ? Vzhledem k popisované "přípravě" Vašeho "ex" na sex s Vámi je spíše méně pravděpodobné, že je k těhotenství došlo z tohoto styku, jak často máte styk s Vaším současným přítelem? Omlouvám se , ale takto po netu je určení otcovství nemožné... z lidského hlediska, chápu, že situace se někdy může vymknout z kontroly, ale vycházela bych z toho, že po miminku toužíte , o partnera nechcete přijít, asi to budete muset psychicky unést, interrupce je pro mne krajní řešení, skutečně... Netroufám si jakkoli soudit a každopádně držím palce... :)

MUDr. Kamila Nouzová

Vyhledávaná gynekoložka s dlouhodobými zkušenostmi jak z ambulantní, tak nemocniční praxe. Zodpoví vaše dotazy z oblasti gynekologie a porodnictví.

Pracoviště: ProfiGyn, s.r.o.
Gynekologická ordinace www.profigyn.cz

Internetová stránka: www.profigyn.cz

Upozornění

Portál GYNWEB.cz obsahuje autorské články specialistů, rozhovory s nimi a také články vzniklé kompilací z veřejně dostupných zdrojů. Tyto články, jakožto rady v on-line poradně, v žádném případě nenahrazují konzultaci s lékařem, ani lékařskou péči. Všechny informace zde uvedené nejsou konkrétním návodem na léčbu a jsou pouze obecným informačním materiálem. Autoři článků ani provozovatel tohoto serveru nenesou odpovědnost za jakékoli nerespektování tohoto upozornění.
Přebírání obsahu je možné jen po písemném svolení majitele portálu GYNWEB.cz.
Tým portálu GYNWEB.cz

new gynweb

Adresa:
PHK MARKETING s.r.o.
Sokolovská 81/55
186 00 Praha 8
IČ 04024214

email: info@gynweb.cz

GYNWEB.cz je hlavním mediálním partnerem Nadačního fondu APOLENA. Nadační fond APOLENA podporuje moderní operační léčbu žen, které trpí závažnými gynekologickými onemocněními, a to na největším českém gynekologicko-endoskopickém pracovišti v Praze "U Apolináře".
Více na www.apolena.eu.